Over ons

Ons bedrijf

Welkom bij Laalooluu, de partner voor professionals van kantooraccessoires, briefpapier, cadeauartikelen, decoratie, creatieve hobby's, gadgets en modeaccessoires.

Wij bieden een brede selectie creatieve, originele, intelligente, grappige en eco-vriendelijke merken aan. wij werken samen met detailhandelaars, stationaire winkels, boekhandels, museu-, decoratie-,cadeau- en kinderwinkels, winkelketens, e-commerce .. via de verkoopvertegenwoordiging verzorgen wij de distributie van Franse en internationale merken. Met tal van verkooppunten kunnen wij voldoen aan alle behoeften van de merken die ons vertrouwen.

Laalooluu is een Frans-Nederlands agentschap, met een menselijke karakter, dynamisch en accuraat, betrouwbaar en een partner voor direct contact en een goede dienstverlening. Wij streven ernaar om uitstekend werk te leveren, in een relatie van vertrouwen voor onze klanten als zowel voor onze leveranciers.

Wij werken in Frankrijk en in het buitenland. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u informatie nodig heeft die voor u van nuttig waarde kan zijn. Bereikbaar: maandag tot en met vrijdag van 9:30 tot 17:30 uur.

Our team

Mary Montel and Tejo Bolten

Het verhaal van laalooluu kan met een paar woorden beginnen zoals in een roman. 'Hoe meer aandacht we besteden aan samenvallen, hoe meer ze gebeuren.' Laalooluu is een gloed nieuw agentschap dat tegelijkertijd een commercieel agentschap en exclusieve distributeur van verschillende merken of ontwerpers op internationale schaal is. Het is de combinatie van Mary en Tejo, een Frans-Nederlands paar, gepassioneerd over kunst, trends in al hun vormen, gebaseerd persoonlijke ervaringen op verschillende markten in de afgelopen jaren in verschillende structuren en landen.

We hebben besloten onze vaardigheden te combineren en samen te gaan werken om onze klanten nieuwe stijlen, verschillende visies en nieuwe dromen te bieden. De merken die we representeren hebben ecologische, educatieve, creatieve, speelse, functionele of esthetische waarden.

We zijn op zoek naar de eenvoud, het mooie, het uitzonderlijke. Wij werken met passie om ongewone, originele en andere producten te selecteren, die aan uw behoefte voor kwaliteit en esthetiek zullen voldoen.

Wij zijn verheugd samen te werken met merken die een milieuvriendelijke en ecologische waarden hebben. "Het is een prachtige harmonie wanneer zeggen en doen samen gaan." (Montaigne).

Contact

laalooluu sarl

28 rue Principale
49520 Châtelais
Segré-en-Anjou-Bleu
France
tel: +33 (0)2 41 61 53 76
mob: + 33 (0)6 84 76 13 22
email: contact(@)laalooluu.com